Anderen over mij

Ik ben via zorgbelang Gelderland met Hanna in contact gekomen in verband problemen uit het verleden waar ik zelf niet uit kwam.

Samen met Hanna ben ik begonnen met EMDR plus therapie. In het begin is deze therapie erg moeilijk voor mij geweest maar omdat het vertrouwen in Hanna wat ik direct voelde bij haar erg groot was, heb ik de therapie goed kunnen vervolgen.

Ze snapt en voelt wat ik bedoel en is zeer begripvol en laat mij over dingen nadenken waar ik mee verder kan.

Na jarenlange ervaring doet Hanna dit werk nog steeds met veel passie en toewijding.

F.

Tijdens de revalidatie van mijn fiets ongeluk was het lastig vele gebeurtenissen te relativeren. Door verschillende mensen ben ik gewezen op EMDR. EMDR heeft mijn trauma’s een plek gegeven. Na een aantal sessie blijkt dat ik nu mijn emoties veel beter kan plaatsen. Ik kan me beter uiten en dit ook laten zien bijvoorbeeld mijn boosheid en verdriet. Ik ben ook meer assertief en positief ingesteld. Met name de positieve instelling zorgt voor veel soort gelijke reacties van andere mensen. Ik zet weer stappen om verder te gaan en blijf veel minder staan bij wat er gebeurd (is). Daarnaast durf ik weer te leven. Ik vind het heerlijk om te leven en wil er nog graag zijn.

M.